MANTENIMENT PREVENTIU 

A Grup MP Med ens preocupem per mantenir la seva empresa o negoci funcionant, és per això que li brindem suport tècnic informàtic i professional, orientat a equips, xarxes i dispositius d’emmagatzematge.

 El mètode de treball és a través de Plans de Manteniment, les quals són signades per la nostra empresa i l’empresa contractant, per així mantenir els seus sistemes informàtics funcionant correctament en el període de temps que vostè desitgi.

Grup MP Med, es troba a la disposició dels nostres clients, per brindar-los un assessorament personalitzat sobre la seva infraestructura informàtica, així com per acudir a la seva empresa per a la supervisió, manteniment i reparació dels seus equips.  La nostra formació i experiència ens recolzen per al disseny i desenvolupament de diversos projectes informàtics baix diferents ambients i plataformes tecnològiques.

Disposem de Plans de Manteniment Informàtic preventiu per a tot tipus d’equips i dispositius de xarxa, totalment personalitzats per a cada negoci i situació perquè solament hagi de centrar el seu esforç a atendre als seus client

AMPLIACIÓ Y RENOVACIÓ DE EQUIPS INFORMATICS

Actualment, entrem de ple en l’època de la digitalització i la revolució industrial 4.0, és un temps de canvis, i aquests se succeeixen molt de pressa. Per això totes les empreses haurien de fer-se la següent pregunta si volen evitar sorpreses desagradables, Està el meu maquinari preparat per a suportar el passo a la digitalització?.

La vida útil normal per a un equip informàtic oscil·la entre els 3 i 4 anys aproximadament, encara que això no és una constant general, ja que són molts els factors que influeixen sobre aquest tema. En l’àmbit professional aquests matisos són encara més profunds i en funció de la grandària, la utilitat o l’especialització de la companyia el temps de renovació pot ser encara molt de menor. 

Un del nostre serveis és oferir a les empreses, és allargar la vida útil dels seus equips informàtics o l’actualització de les seves característiques, per a *asi, puguin aconseguir un màxim rendiment a la seva infraestructura sense grans inversions informàtiques.

ADMINISTRACIO I MANTENIMENT WEB

Gestionem tota la configuració i manteniment del seu lloc web, noms de domini, allotjament, correu electrònic, etc, perquè pugui aprofitar totes les possibilitats que la web ofereix al seu negoci.

Disseny i programació web. Creguem el teu lloc web triant la millor tecnologia en funció del projecte a realitzar, a més seguim els estàndards per assegurar-te que el teu web sigui totalment compatible amb els principals navegadors web.