Wi-Fi PER COMUNITATS DE VEÏNS

UN SERVEI – UN ESTALVI

Grupo MP MED, amb la finalitat de brindar un accés comunitari a Internet a baix cost per a vostè i els seus veïns, instal·larà xarxa sense fils totalment assequibles, amb control d’accés, registre d’usuaris, limitació d’ample de banda, etc. Ideal per a comunitats de veïns.

 
Una sola connexió ADSL  per a tots amb el consegüent estalvi.

Per què cada propietari ha de pagar una connexió a internet?

Si una oficina amb més de 20 llocs de treball té una connexió igual. Quin és l’aprofitament de la nostra connexió, realment amortitzem els 48€/mes?

 Per què no pagar menys de 10€/mes per un servei de qualitat?

 

QUÈ ÉS INTERNET COMUNITARI?

Es tracta de substituir la connexió a internet particular de cada veí per una o diverses líneas d’internet contractades per la comunitat, i els dispositius informàtics que optimitzen aquesta compartició.

D’aquesta manera, l’estalvi salta a la vista. No és el mateix pagar cada veí una connexió que normalment està desocupada un 90% del temps, que compartir la despesa amb els altres.

A més, els sistemes que s’intal·len asseguren que l’ample de banda disponible es reparteixi de forma equitativa entre tots els veïns connectats, evitant que un ús intensiu d’un veí afecti a la qualitat de la connexió d’un altre.

QUÈ ÉS EL QUE S’INSTAL·LA?

DESCRIPCIÓ DE LA INSTALACIÓ

Per engegar internet comunitari són necessaris diversos dispositius. D’una banda, assessorem a la Comunitat en la contractació de línies d’internet, els aparells de les quals se situaran en una dependència comuna habilitada a aquest efecte.

En el mateix recinte, s’instal·larà un equip enrutador/Hotspot que balancejarà el consum dels usuaris entre les línies contractades.

Finalment, en cada planta de l’edifici se situa un punt d’accés sense fil d’alta potència, assegurant la cobertura sense fil a tots els veïns. Aquests punts aniran cablejats fins al servidor.

QUINA ALTRES AVANTATGES APORTA?

ALTRES ASPECTES A TENIR EN COMPTE

El nostre sistema li garanteix un estalvi al voltant del 80% del preu de la seva connexió a internet, i la instal·lació del mateix s’amortitza en una mitjana de sis mesos. A partir de llavors tot és estalvi.

Gaudirà d’un internet més estable i segur a un preu més baix sense oblidar la qualitat del servei.

Portal d’accés amb Imatge personalitzada de login perquè els veïns identifiquin els serveis com de la comunitat.

Direcció

C/Ramón Berenguer IV, 3

(43840) Salou (Tarragona)

Contacte

Té qualsevol dubte? No dubti en contactar amb nosaltres:

info@grupompmed.com

977-070-190

Horari

 Dilluns a Divendres de 9:00 am a 13.00pm. i a les  15.00 pm  a 17:00 pm.

Social